Yourtripmytrip.nl, at your service!

Mijn dienstverlening

Mijn dienstverlening is gratis! 100% gratis! U bepaalt uiteindelijk 100% zelf óf en wat u betaalt. Alléén als u 100% tevreden bent ben ik dat ook. At your service!

Lees wat anderen van anderen vinden van yourtripmytrip:

trustpilotjpgGeschiedenis Yourtripmytrip.nl

In 1987 maakte ik voor het eerst kennis met de VS. Middels een ietwat uit de hand gelopen eerste verre reis - het doel was Kenia maar door omstandigheden kwam ik in Florida terecht - at ik voor het eerst hamburgers, aanschouwde ik voor het eerst de wolkenkrabbers die iedereen kent van TV en ervaarde ik mijn eerste echte hurricane: Floyd!


Het was - wat Amerika betreft - liefde op het eerste gezicht. Sindsdien ben ik - samen met vrouw, kinderen,  diverse familieleden en bekenden,  tientallen malen westwaarts gevlogen om de natuur- en andere wonderen van dit machtige 'land' te mogen aanschouwen.

Na een bijna 30 jarige carrière in verkoop en marketing van onder andere reizen,  kaarsen en honden- en kattenvoeding (........), besloot ik om datgeen ik al tientallen jaren als hobby voor vrienden en bekenden deed en doe, uit te gaan breiden.

En zie hier anno 2017: yourtripmytrip.nl, de jongste reisorganisatie van Nederland. Met 30 jaar ervaring!

De 50 staten van de VS en ook Canada ken ik op mijn duimpje. Oók voor vele andere bestemmingen ben ik u graag van dienst. Overige persoonlijke reiservaring en -kennis: cruises, Engeland (o.a. Londen & voetbalreizen!), Schotland (Highland Games!), Wales (kastelen!), Ierland, Noorwegen (Noordkaap!), Zweden, Finland, Denemarken, Frankrijk, Spanje incl. de Canarische Eilanden, Portugal, Italië, Hongarije, Bulgarije, Griekenland, Turkije en Sri Lanka. Ook voor al deze - en andere - bestemmingen gelden onze zes unieke 'U's. Meer weten hierover? Klik hier.

Adrie 'A3' van Rooij
Reismakelaar
At your service!

Contact? Klik hier

Vergeet de zes unieke 'U's niet:
  • U w trip is onze trip!
  • U SA verrassend voordelig!
  • U NIEK: u bepaalt óf en wat u betaalt!
  • U krijgt kwaliteit voor de allerlaagste prijs!
  • U bepaalt; alles is mogelijk, óók begeleiding!
  • U krijgt topservice vóór, tijdens & ná de reis
Klik hier voor meer info over de zes unieke 'U's.

Fort Lauderdale, Florida