PERFECTE (P) REIS:

FLY DRIVE SPANJE ZOALS U HET WILT: vanaf €95pp

PERFECTE P (REIS):

* Retourvlucht naar Madrid
* huurauto inclusief alle benodigde verzekeringen
* routeplanning op maat voor u gemaakt conform uw wensen door Yourtripmytrip.nl

Mogelijk op diverse data vanaf oktober 2017 tot mei 2018

VOORBEELDROUTE
Wist u dat Madrid hét uitgangspunt is voor een verkenning van Andalusïe?  Via Toledo (honderden bezienswaardigheden)  of Consuegra (de molens en het kasteel van Don Quichote) bent u in Cordoba voordat u het weet!  En van daaruit kunt u eenvoudig uw reis voortzetten naar de andere hoogtepunten van de streek (Ronda, Sevilla, Gibraltar, Malaga, Granada etc.).

OVERNACHTEN
Voor een scherp tarief regel ik de hotels voor u op de route zoals u die wilt maken. Denk hierbij aan ongeveer €25 pppn voor een middenklasse hotel met vaak ook een zwembad! Zo zou een totale 8 daagse reis op € 270pp en een 15 daagse reis op ca. €445pp uitkomen.

LIEVER MADRID EN OMGEVING
Kan uiteraard ook: zowel met overnachtingen in Madrid zelf als in mooie plaatsen er omheen (Segovia, Avila, Alcala etc.). Reken op ca. €270 voor 8 en op €445 voor 15 dagen. Dit is dus inclusief vluchten, hotels en auto met verzekeringen.

LIEVER 1 HOTEL
Liever één hotel en van daaruit Madrid en omgeving bezoeken? Kan uiteraard ook. Budgetteer ca. €225 voor 8 en €370 voor 15 dagen (vluchten+hotel+auto incl verzekeringen).

Mail of bel voor meer informatie! 06 1296 1032 of a3@yourtripmytrip.nl