PERFECTE (P) REIS:

TOPHOTEL IN ZUID SPANJE / ANDALUSIË: één van de mooiste en beste hotels van de gehele regio vormt de uitvalsbasis voor bezoeken aan Sevilla, Cordoba en ook Ronda en Granada. Ook Antequera met zijn prachtige rotsgebied en het beroemde Caminito del Rey  wandelpad liggen hier aan uw voeten. Met Yourtripmytrip een ABC-tje: Allerbeste prijs - Beste service - Compleet geregeld. Ook een auto met alle benodigde verzekeringen is bij de prijs inbegrepen. 

PERFECTE P (REIS):

* Retourvlucht naar Malaga
* huurauto inclusief alle benodigde verzekeringen
* routeplanning op maat voor u gemaakt conform uw wensen door Yourtripmytrip.nl

Vertrek mogelijk diverse data november 2017 t/m april 2018

OVERNACHTEN
Een geweldig hotel in de leuke plaats Palma del Rio. Het voormalig klooster Hospederia Convento de Santa Clara is een onontdekt juweel! Een prachtig gerestaureerd kloostercomplec met alle luxe van een tophotel. Goed restaurant, prachtig zwembad, persoonlijke aandacht vanwege de kleinschaligheid: er zijn slechts 16 kamers. Deze kamers zijn comfortable ingericht met o.a. flatscreen TV en uiteraard gratis Wifi. Ontbijten kunt u er vanzelfsprekend ook: slechts €3. 
Kijk zelf: 
Homepage hotel  of  op tripadvisor

Verblijft u liever in een ander hotel, een appartement of wilt u een rondreis en daardoor in meerdere hotels verblijven, neem dan even contact met ons op.


Mail of bel voor meer informatie! 06 1296 1032 of a3@yourtripmytrip.nl