Zes unieke 'U's. Alleen bij Yourtripmytrip.nl

GÉÉN REISBURO

Yourtripmytrip is geen traditioneel reisburo in de zin van het woord. Waarom niet? Omdat Yourtripmytrip niet gebonden willen zijn aan welke vaste leverancier van vliegtickets, hotelkamers of wat dan ook, en mijn onafhankelijkheid 100% wil waarborgen en behouden.

Alle reiscomponenten die ik voor u vind, geef ik voor kostprijs aan u door.  Simpel. 

1e unieke 'U': UW TRIP IS ONZE TRIP
Dat betekent onze naam. En dit houdt niets meer of minder in dan dat ik aan uw reis exact dezelfde zorg besteed als aan mijn eigen reizen naar de VS. En die zijn altijd tot in de puntjes geregeld. Dus.........

2e unieke 'U' : USA VERRASSEND VOORDELIG
Een reis naar de VS duur? Kan. Maar hoeft absoluut niet. Vaak is een reis naar de VS goedkoper dan een trip naar - laat ik zeggen - de Canarische Eilanden of Turkije. Vliegtickets naar Amerika worden veelvuldig tegen erg scherpe tarieven aangeboden. Je moet alleen wel de weg weten. En laat ik die nou net weten............ Bijvoorbeeld: in 2016 vloog ik 3 maal naar de VS: New York in april (€289), Miami in juli (€314) en Phoenix in oktober (€365). En niet met de minste maatschappijen........... Tel daarbij op dat overnachtingen in de VS relatief goedkoop zijn - als je de weg weet, en u weet 't; die weet ik :) - zeker als je met twee of meer personen op een kamer verblijft,  en uw reis wordt een koopje. Een auto huren kost ook niet de wereld als je het slim aanpakt - en dat doe ik...... - en kiest u voor een 'laid back' vakantie in de zon in Florida, dan hebt u wellicht niet eens een auto nodig. Dan kost een weekje Florida vaak niet meer dan €470 per persoon, of zelfs minder dan €370 bij 4 personen.

Wat het verblijf wel wat duurder kan maken zijn de keuzes die u zelf terplekke maakt; eet u vaak buiten de deur in wat luxere restaurants? Die zijn in de VS ook wat duurder dan zelf koken met spulletjes van de buurtsuper. En wilt u vier dagen naar een Disneypark? Tja, reken dan op minimaal €100 per persoon per dag extra. Alleen al voor de entree........Tja, that's life.

Slaat u echter Disney en de Michelinrestaurants grotendeels over, dan is een vakantie in de VS - ook een uitgebreide rondreis - vaak veel voordeliger dan u denkt. En ook veel voordeliger dan de grote reisorganisaties u vaak voorspiegelen. Maar ja, 'schoorstenen moeten roken', lease-auto's verbruiken ook benzine en mooie kantoorpanden kosten - ondanks de grote leegstand op de Nederlandse markt - nog steeds heel veel centjes.......


3e unieke 'U': U BEPAALT WAT U BETAALT!
Omdat Yourtripmytrip  GEEN afspraken heeft met leveranciers kan ik ALTIJD kiezen voor de leverancier die op dat moment het BESTE product biedt voor de LAAGSTE prijs. Dit is uiteindelijk ook úw grote voordeel!  

Pay as you please'
Na afloop van de reis - dus als u weet hoe alles verlopen is en of een en ander ook daadwerkelijk was zoals het door mij voorgespiegeld werd - bepaalt u wat u mijn dienstverlening waard vond. Vond u dat niks waard? Dan betaalt u ook NIKS. Vond u het maar zozo? Dan betaalt u wat u het waard vond, bijvoorbeeld €50. Bent u geweldig tevreden en was de reis helemaal top? Dan betaalt u nog altijd datgeen wat U het waard vond. Ik zou het fijn vinden als dat 15% van de reissom zou zijn, maar 10% vind ik ook al heel wat.  En met 5% kan ik ook prima leven. Maar ten alle tijde blijft gelden: U bepaalt óf en wat U betaalt!
Omdat ik  geloof in wat ik vertel. Eigenlijk wordt yourtripmytrip dan yourtipmytip. Zonder 'r's. Snapt u?

4e unieke 'U': U KRIJGT TOPKWALITEIT VOOR DE ALLERLAAGSTE PRIJS
Door de unieke manier van werken is Yourtripmytrip in staat om u gewoon de allerbeste prijs voor het allerbeste product aan te bieden. Immers: ik neem genoegen met 0 (nul) euro marge en bied alles aan tegen kostprijs. Mijn voordeel is daarmee uw voordeel!

5e unieke 'U': U BEPAALT, ALLES IS MOGELIJK, ZELFS BEGELEIDING!
Niemand anders dan u bepaalt hoe de reis er uiteindelijk uitziet. Zon, zee en strand? Prima. Uitgebreide rondreis langs de bekende hoogtepunten? Uitstekend. Yourtripmytrip levert maatwerk voor iedereen en voor elk budget! Wilt u liever een volledig begeleide reis? Ook dat is mogelijk. Voor het ultieme Amerika gevoel en 200% 'peace of mind' reis ik met u mee en begeleid de reis tot in de kleinste details. Met meer dan honderdduizend highway kilometers 'under the belt', kennen de VS voor mij geen geheimen meer. Ik rijd u comfortabel en veilig rond. 

6e unieke 'U': U KRIJGT TOPSERVICE VÓÓR, TIJDENS & NÁ DE REIS!
U kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Vóór de reis, bij het uitstippelen van de route en activiteiten, tijdens de reis - zijn er vragen of problemen; ik ben twentyfour-seven bereikbaar en los ook écht dingen voor u op - voor, tijdens én na de reis. Zijn er nog uitstaande zaken met een hotel? Was u niet tevreden over de verhuurmaatschappij van uw auto? Ik los het voor u op. Zonder problemen, zonder hassle. Wel zo gemakkelijk. Toch?

Meer weten? Contact? Afspraak? Klik hierZicht op Manhattan vanaf Liberty Island, New York, New York