CORONA: LAATSTE NIEUWS!
Heesch, 23 juni 2021

Gratis testen: volgende week meer informatie

De overheid komt volgende week met meer informatie over de gratis PCR- of sneltest die reizigers naar het buitenland tussen 1 juli en 31 augustus kunnen laten doen.

De Nederlandse overheid geeft gehoor aan een motie van de Tweede Kamer en gaat 'gratis testen ten behoeve van buitenlandse vakanties en reizen' mogelijk maken. Tussen 1 juli en 31 augustus  kunnen reizigers een gratis PCR- of sneltest laten doen en daarvoor een afspraak maken via een speciale website. 

Reizigers die getest moeten worden vóór 1 juli en ná 31 augustus komen niet in aanmerking voor een gratis test.

Duidelijk is al wel dat alléén testen gratis zullen zijn die via de binnenkort nieuw te lanceren website en het bijbehorende afsprakenportaal zullen worden geboekt. Dat betekent dat het niet verstandig is voor mensen om in die periode van 1 juli tot en met 31 augustus naar andere testlocaties te gaan!Heesch 1 juni 2021, Corona: er gloort hoop op vakantie, zeker met de optie: kosteloos annuleren!

YOURTRIPMYTRIP volgt alles voor je op de voet!

/corona1/corona-landentoegangWil je niet meer wachten?
Wil je zo snel mogelijk boeken?
Wil je weten wat de (on)mogelijkheden zijn?
Wil je een eerlijk advies?
Wil je weten waar je naar toe kunt? Kijk hier
Contacteer me direct en ik verzorg een advies op maat. Geheel vrijblijvend en kosteloos! Wat let je?

LEES HIER WELKE LANDEN EEN GROEN EN GEEL REISADVIES HEBBEN en alle andere details!

Heesch, 31 mei 2021, Beste vakantieganger (in spé),Zoals altijd probeer ik me zoveel mogelijk te verplaatsen in de positie van mijn klant. Ik snap daarom heel goed dat het momenteel erg lastig is; enerzijds snakken we allemaal naar een leuke trip, anderzijds vermijden we liever het Coronaprobleem en de daarmee gepaard gaande (financiële) risico's.

Ik ben daarom op zoek gegaan naar manieren om een vakantie te kunnen boeken, waarbij het mogelijk is om toch - mocht dat nodig of wenselijk zijn - kosteloos te kunnen annuleren. En je raadt het al......dat is gelukt!

 

Meer weten?

Geef me een belletje, appje of emailtje en we bespreken samen de mogelijkheden!

LEES HIER WELKE LANDEN EEN GROEN EN GEEL REISADVIES HEBBEN en alle andere details!