CAMPERS


.

CAMPER IN NEDERLAND? SURE!
CAMPER IN DE VS? NATUURLIJK! 

Maar uiteraard ook in Australië, Nieuw-Zeeland of Canada. Om maar eens een paar populaire camperlanden te benoemen.

Camperen is iets anders dan kamperen. Maar toch lijkt het er een beetje op. Eigenlijk heb je wel de voordelen van kamperen, maar niet de nadelen. Wèl de kampvuren, wèl het gemakkelijke contact leggen met de plaatselijke inwoners en andere reizigers, wèl het niet steeds opnieuw je koffer in moeten pakken en wèl het gevoel van vrijheid en dus blijheid. Maar niet het ongemak van een luchtbedje, niet het vieze sanitair, niet de lekkende tent. Eigenlijk is camperen ideaal. Waar dan ook ter wereld!


Yourtripmytrip regelt als VAKANTIEMAN voor jou alles op een goede, slimme en voordelige manier. Zonder gedoe, zonder kleine lettertjes, maar mèt de zekerheid van volledige verzekeringsdekking, mèt onbeperkte kilometers en mèt service voor, tijdens en na de reis. Dat geldt als je een jaar vooraf boekt, maar ook voor een last minute.


Veel mensen ontdekken ook steeds meer het reizen door Europa met een camper. Lekker vanuit de eigen voordeur de vakantie laten beginnen door achter het stuur van je eigen woonmobiel te kruipen. 'Eigen' in de zin van 'voor de komende weken'. Dus niet de lasten van het hele jaar door stallen, onderhoud, verzekering en belasting betalen, niet de lasten van onverwachtse reparaties of kennissen die je camper willen lenen. Wél het gemak van altijd een camper beschikbaar als jij dat wilt, altijd een camper op maat, de ene keer met het hele gezin of zelfs familie, de andere keer met z'n tweetjes. Maar altijd voorzien van het comfort en de luxe die jij wilt. 


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie en slimme reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.