WAT ZIJN DE 6 SLIMME UNIEKE 'U's*?


WAT ZIJN DE 6 SLIMME UNIEKE 'U's* van YOURTRIPMYTRIP?

1e unieke 'U': UW TRIP IS ONZE TRIP

Dat betekent de bedrijfsnaam immers. En dit houdt niets meer of minder in dan dat ik aan uw reis exact dezelfde zorg besteed als aan mijn eigen reizen. En die zijn altijd tot in de puntjes geregeld. Dus.........

2e unieke 'U' : UITERST SLIM & VOORDELIG
Een voorbeeld: een reis naar de VS duur? Kan. Maar hoeft absoluut niet. Vaak is een reis naar de VS goedkoper dan een trip naar - laat ik zeggen - de Canarische Eilanden of Turkije. Vliegtickets naar Amerika worden veelvuldig tegen erg scherpe tarieven aangeboden. Je moet het alleen een beetje handig en slim aanpakken.  En laat ik dat nou nèt doen............

Bijvoorbeeld: in 2017 vloog ik 3 maal naar de VS: naar New York in april (€289), naar Miami in juli (€314) en naar Phoenix in oktober (€365). En niet met de minste maatschappijen........... Tel daarbij op dat overnachtingen in de VS relatief goedkoop zijn - als je de weg kent, en je weet 't; die ken ik :) - zeker als je met twee of meer personen op een kamer verblijft, en de reis wordt een koopje. Een auto huren kost ook niet de wereld als je het slim aanpakt - en dat doe ik...... - en kies je voor een 'laid back' vakantie in de zon in Florida, dan heb je wellicht niet eens een auto nodig. Dan kost een weekje Florida vaak niet meer dan €470 per persoon, of zelfs minder dan €370 pp als je met 4 personen reist.

Wat het verblijf wel wat duurder kan maken zijn de keuzes die je zelf terplekke maakt; eet je vaak buiten de deur in wat luxere restaurants? Die zijn ook in de VS wat duurder dan zelf koken met spulletjes van de buurtsuper. En wil je vier dagen naar een Disneypark? Tja, reken dan op minimaal €100 per persoon per dag extra. Alleen al voor de entree........Tja, that's life.

Sla je echter Disney en de Michelinrestaurants grotendeels over, dan is een vakantie in de VS - ook een uitgebreide rondreis - vaak veel voordeliger dan je denkt. En ook veel slimmer en voordeliger dan andere reisorganisaties je vaak voorspiegelen. Maar ja, 'schoorstenen moeten roken', lease-auto's verbruiken ook benzine en mooie kantoorpanden kosten - ondanks de soms grote leegstand op de Nederlandse markt - nog steeds heel veel centjes.......


3e unieke 'U': U BEPAALT WAT U BETAALT!
Omdat Yourtripmytrip  wel afspraken maar geen contracten heeft met leveranciers kan ik ALTIJD kiezen voor de leverancier die op dat moment het BESTE product biedt voor de LAAGSTE prijs. Dit is uiteindelijk ook jouw grote voordeel!  Slim!

'NO PLEASURE NO PAY' oftewel 'PAY AS YOU PLEASE'
Na afloop van de reis - dus als je weet hoe alles verlopen is en of een en ander ook daadwerkelijk was zoals het door mij voorgespiegeld werd - bepaal je wat je mijn dienstverlening waard vond. Vond je dat niks waard? Dan betaal je ook NIKS. Vond je het maar zozo? Dan betaal je wat je het waard vond, bijvoorbeeld €50. Ben je geweldig tevreden en was de reis helemaal top? Dan betaal je nog altijd datgeen wat jij het waard vond. Ik zou het fijn vinden als dat 15% van de reissom zou zijn, maar 10% vind ik ook al heel wat.  En met 5% kan ik ook prima leven. Maar ten alle tijde blijft gelden: Jij bepaalt òf en wat je betaalt! Omdat ik  geloof in wat ik vertel en doe. Eigenlijk wordt Yourtripmytrip dan Yourtipmytip. Zonder 'r's. Snapt u?

4e unieke 'U': U KRIJGT TOPKWALITEIT VOOR DE ALLERLAAGSTE PRIJS
Door de slimme en unieke manier van werken is Yourtripmytrip in staat om je gewoon de allerbeste prijs voor het allerbeste product aan te bieden. Immers: ik neem genoegen met nagenoeg 0 (nul) euro marge. Mijn voordeel is daarmee jouw voordeel!

5e unieke 'U': U BEPAALT, ALLES IS MOGELIJK, ZELFS BEGELEIDING!
Niemand anders dan jij bepaalt hoe de reis er uiteindelijk uitziet. Zon, zee en strand? Prima. Uitgebreide rondreis langs de bekende hoogtepunten? Uitstekend. Yourtripmytrip levert maatwerk voor iedereen en voor elk budget! Wil je liever een volledig begeleide reis? Ook dat is mogelijk. Voor het ultieme vakantiegevoel en 200% 'peace of mind' reis ik met je mee en begeleid de reis tot in de kleinste details. Met meer dan vierhonderdduizend vakantiekilometers en meer dan 80 landen 'under the belt', kent de globe voor mij weinig geheimen meer. Ik reis u comfortabel, slim  en veilig rond.

6e unieke 'U': U KRIJGT TOPSERVICE VÓÓR, TIJDENS & NÁ DE REIS!
Je kunt rekenen op persoonlijke aandacht. Vóór de reis, bij het uitstippelen van de route en activiteiten, tijdens de reis - zijn er vragen of problemen; ik ben twentyfour-seven bereikbaar en los ook ècht dingen voor je op - èn zelfs na de reis. Zijn er nog uitstaande zaken met een hotel? Was je niet tevreden over de verhuurmaatschappij van de auto? Ik los het als VAKANTIEMAN voor je op. Zonder problemen, zonder hassle. Wel zo slim, wel zo gemakkelijk voor je. Toch?

Meer weten? Contact? Afspraak? 

Klik hier.* overal waar 'U' staat, mag je ook 'JE' lezen :). En andersom!