JAPAN


JAPAN

Japan wordt niet gezien als een heel groot land. Toch is het meer dan 4000 kilometer om van het Zuiden naar het Noorden te komen of omgekeerd. Het land is dus wel erg langgerekt en dientengevolge zijn er behoorlijke klimaatverschillen tussen de diverse regio's.


Als toeristische bestemming niet mega belangrijk, maar wel op de lijst van landen die op groeiende belangstelling kunnen rekenen, natuurlijk niet in het minst door de geplande Olympische Spelen van 2020 in Tokyo. Corona heeft daar een behoorlijke stok voor gestoken, maar er komt in 2021 een herkansing.


Japan zal dan veel toeristen ontvangen die komen voor de sport en waarschijnlijk een paar highlights van het land 'mee pikken'. Maar Japan verdient veel meer. Een rondreis van Noord naar Zuid, of omgekeerd, laat je alle regio's zien en maakt het verschil tussen de moderne, grote steden en het landelijke leven in de dorpen meer dan duidelijk. Leer de Japanse gewoonten, de Japanse manier van leven, rijden en eten. Ja, zelfs de Japanse manier van zitten. Ook dat gaat anders dan bij ons. Verbeter het wereldrecord noedels-eten! Ga eten bij een kok die je aanvalt! Ga tussen de naakte mannen lopen op zoek naar een stok! Japan! Veel plezier! 


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?

Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.