SCHOTLAND & WALES

SCHOTLAND & WALES


Schotland. Bekend om zijn kastelen. Er staan er dan ook zeer veel. Maar Wales dan? Iets minder. Maar jemig wat zijn ze daar imposant.

In Wales staan zelfs de meest imposante kastelen van héél Groot-Brittannië. Ga zelf maar kijken; Cardiff, Caerphilly (achter het standbeeld van local hero Tommy Cooper), Caldicot, Coity, Chepstow, Conway en Caernarfon. Om er maar een paar te noemen. En dat is dan alleen nog maar degene die beginnen met de letter 'c'. Heb ik het nog niet gehad over Harlech, Powys, Pembroke, Raglan of White. Tja, voor kastelenliefhebbers is Wales een must!  Wales? Doen!

Nog meer dan kastelen zijn er schapen in Wales.  Onnoemelijk veel schapen. En mooie wilde natuur. De hoogste berg van Wales is een prachtig natuurgebied; Snowdonia. Zo is er genoeg te zien en beleven.

Back to Scotland then. Kastelen dus. O.a. Doune is interessant om te zien. Hoofdrol in de populaire Netflix Outlander en ook niet onbekend in Game of Thrones. Dat móet je dus gezien hebben.

Verder kent Schotland natuurlijk louter hoogtepunten, letterlijk en figuurlijk. De vele whiskydistilleerderijen, de dolfijnen bij Chanonry Point, de Highlands, het verlaten John o' Groats, het machtige eiland Skye, het éénpersoonsveerbootje bij Dornoch. En nog zo veel meer. Want over Edinburgh en Inverness hebben we het nog niet eens gehad. Laat staan over Nessie. Of over zeehonden, of walvissafari's. Schotland? Doen!PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Yourtripmytrip kent Schotland en Wales als zijn eigen broekzak. Ik regel de overtocht cq Eurotunnel, of een vlucht met huurauto en dan: de mooiste route die je kunt bedenken naar je eigen wensen. So long! Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.