IERLAND


PERFECTE (P) REIS:

IERLAND:
Stedentrip Dublin of rondreis over het groene eiland? Inspannend of ontspannend? U zegt het maar. Bij Yourtripmytrip in elk geval ABC: de Allerscherpste prijs, de Beste service & Compleet geregeld!

* Retourvlucht naar Dublin
* huurauto inclusief verzekeringen (alleen bij de rondreis)

* overnachtingen in het door u gekozen hotel(s)
* activiteitenschema en routeplanning op maat voor u gemaakt conform uw persoonlijke wensen door Yourtripmytrip.nl

Vertrek op diverse data

VOORBEELDROUTE RONDREIS
Bij Yourtripmytrip kiest u uit een van de standaardroutes door Ierland of voor een reis op maat. Wat u ook kiest: de prijs is hetzelfde!

Voorbeeld: Na aankomst in Dublin verkent u het eiland via overnachtingen in prachtige plaatsen als Limerick, Adare en Cork. Geniet tijdens uw reis van de vele kastelen (Blarney!), de Cliffs of Moher en de schitterende towns en villages. U eindigt uw reis met één of twee dagen om de hoogtepunten van Dublin in u op te nemen; Guinness Storehouse, Trinity College en Temple Bar om er een paar op te noemen.

VOORBEELD STEDENREIS DUBLIN
Na de aankomst op het vlakbij de stad gelegen Dublin Airport verblijft u in het door u gekozen hotel. Van daaruit bezoekt u te voet en met het openbaar vervoer of taxi de vele bezienswaardigheden in Dublin. Dingen die u niet mag missen zijn onder andere: Guinness Storehouse, Trinity College en Temple Bar. Yourtripmytrip vertelt u alles over deze én andere bezienswaardigheden en geeft u betrouwbare info over openingstijden, do's en dont's en praktische tips.


Mail of bel voor meer informatie! 06 1296 1032 of a3@yourtripmytrip.nl
Sfeerimpressie Ierland

Bekijk onderstaande foto's en lees over ervaringen van andere vakantiegangers met Yourtripmytrip: