CRUISES


CRUISE AWAY!

Omdat cruises 'all over the world' plaatsvinden en meerdere landen aandoen, staan deze niet per land, gebied of onder de werelddelen gerangschikt, maar is er hier een speciale, algemene pagina voor. Ook in de wereld van cruises is Yourtripmytrip als VAKANTIEMAN helemaal thuis!

Cruises zijn er in vele soorten en maten. Je kunt kiezen voor korte trips van bijvoorbeeld 3 tot 6 dagen, of voor cruises van 1 tot enkele weken. Er bestaan zelfs cruises van een jaar! 

Cruises zijn mogellijk in veel verschillende gebieden. Erg populair zijn bijvoorbeeld de Middellandse Zee en het Caribisch gebied. Maar ook riviercruises winnen sterk aan terrein.

Qua rederijen zijn de mogelijkheden ook legio. Van gewoon goed tot ultra luxueus, alles kan. Yourtripmytrip kan elke rederij voor je boeken. Of je nu een natuurcruise langs de noordelijke fjorden wilt maken of een zonnige reis door het Caribisch gebied; contacteer me en ik stel de ideale reis voor je samen gebaseerd op jòuw wensen. Indien gewenst compleet met aanvullende diensten als (vlieg)vervoer van/naar de vertrekhaven en accommodaties voorafgaand en aansluitend aan de cruise. 

PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie en slimme reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.

Cruisen iets voor jou?

Bekijk onderstaand foto's: