TURKIJE


TURKIJE

Turkije ligt voor een deel in Europa, maar verreweg het grootste deel  van het land ligt in Azië. Veel toeristen die ooit in Turkije zijn geweest zullen de vraag 'ben je ooit in Azië geweest?' met nee beantwoorden als ze toch in Turkije zijn geweest. Je staat er gewoon niet bij stil dat Azië eigenlijk al zo 'dichtbij' begint. Want een weekje Turkije is voor veel mensen tegenwoordig wat vroeger een weekendje Ardennen of Zandvoort aan Zee was, toch?

En natuurlijk heeft Turkije honderden kilometers zandstrand volgepakt met half-bijna-gewoon-all-super of ultra inclusive resorts waar alle vakantiegangers als bijen op honing af komen. Maar hiermee doe je het land zoveel tekort. Met geen pen te beschrijven hoe veel!

Want het binnenland is gewoon geweldig. Met zeer koude winters en loeiend hete zomers zijn het voor- en najaar de uitgelezen momenten voor een verkenning ervan. Je kunt hier easy een roadtrip van 6 weken of meer maken waarbij je louter mooie dingen ziet en zelfs dan heb je maar 'the surface gescratched'. 

Ontdek het zelf: Turkije is uniek!PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.