GRIEKENLAND & MONTENEGRO
GRIEKENLAND & MONTENEGRO

Op toeristisch gebied is de 'strijd' tussen deze twee bijna-buurlanden snel beslecht. Montenegro is natuurlijk nog vrij onbekend, mede omdat het nog een relatief jong land is. 


Griekenland daarentegen is al sinds de oudheid - ja, je weet wel, de Griekse oudheid - al een bekend oord voor vele dingen, waaronder toerisme. Het land heeft dan ook heel erg veel te bieden. Behalve de hoofdstad Athene met zijn vele monumenten kent het Griekse vasteland veel hoogtepunten met onder andere - minder bekend - zelfs skigebieden. Thessaloniki is natuurlijk weer wel wat bekender en de hoog gelegen Meteora kloosters heeft eigenlijk iedereen wel eens op een plaatje gezien. En wat let je nou om ze ook in het echt te gaan zien in dit onbekende deel van Griekenland?Inderdaad: niets! 

Buiten dat heeft Griekenland natuurlijk 'tig' toeristisch zeer bekende en interessante eilanden waarvan we af en toe zelfs vergeten dat ze geen zelfstandig land zijn. Lees ff mee: Corfu, Kreta, Lesbos, Naxos Patmos, Rhodos en Santorini, om er maar een paar te noemen......

Nee, dan delft Montenegro natuurlijk zeker het onderspit. Al moet gezegd worden dat ik uit eigen ervaring zeer positief verrast was over Kotor en omgeving en Perast. Echt top!


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.