WAT DOET YOURTRIPMYTRIP PERSOONLIJK & SLIM VOOR JOU?


WAT DOET YOURTRIPMYTRIP  PERSOONLIJK & SLIM VOOR JOU?

GÉÉN REISBURO 

Yourtripmytrip is geen reisburo in de traditionele zin van het woord. Een reisburo verkoopt kant-en-klare pakketten (zogenaamde pakketreizen) van touroperators en ontvangt hierover een commissie van de touroperator. Daarom bepaalt de hoogte van de commissie in veel gevallen het advies  van een reisburo aan de consument. En aldus krijg je geen reis die is afgestemd op jouw wensen, maar een die is afgestemd op de portemonnee van het reisburo. Niet zo slim.

GÉÉN TOUROPERATOR

Yourtripmytrip is  echter ook geen touroperator. Een touroperator is degene  die zelf standaardreizen samenstelt uit meerdere onderdelen, en deze vervolgens als een compleet pakket (een pakketreis) rechtstreeks of via een reisburo aan jou aanbiedt. Je koopt een generiek product dat kant en klaar 'op de plank' ligt. Maar het kan slimmer......


WAT IS YOURTRIPMYTRIP DAN WEL?
Yourtripmytrip
is REISMAKELAAR en als zodanig dé VAKANTIEMAN van Heesch en omstreken! Yourtripmytrip kan  - net als een reisburo - standaardpakketten van touroperators boeken namens jou, maar ontvangt dan geen commissie. Ook kan Yourtripmytrip als reismakelaar voor jou slim op zoek gaan naar de best passende losse reiselementen. Dit kunnen vluchten, treinreizen, bustickets,  auto- of camperhuur, accommodaties, excursies en evenementen  zoals sportwedstrijden of musicals zijn.  Ik kan zo als VAKANTIEMAN slim kiezen en met jou overleggen welk onderdelen het best zijn afgestemd op jouw wensen en eisen. Groot voordeel voor jou is dat je 100% maatwerk krijgt maar tegelijkertijd een pakketreis met alle (wettelijke) voordelen die daarbij horen! Bovendien ben je verzekerd van de dekking van zowel het SGR als het Calamiteitenfonds want Yourtripmytrip is daar uiteraard bij aangesloten!


Yourtripmytrip zoekt dus voor elke klant een ander product omdat elke klant anders is en dus afwijkende behoeften heeft. Is het niet op gebied van budget, dan is het wel op gebied van wensen, eisen of interesses.

Ook werkt Yourtripmytrip niet met een beperkt aantal vaste leveranciers.Waarom niet? Omdat Yourtripmytrip slimmer is en niet gebonden wil zijn aan welke vaste leverancier van vliegtickets, hotelkamers of wat dan ook, en de onafhankelijkheid 100% wil waarborgen en behouden.

Alle reiscomponenten die ik voor je vind, geef ik voor kostprijs met een minimale risico-opslag door. Slim & simpel.

Klik hier voor mijn werkwijze als VAKANTIEMAN.DE BRITTEN ZEGGEN 'BESPOKE'. IN NEDERLAND ZEGGEN WE 'MAATWERK'.
Bespoke. Deze  term kent zijn oorsprong aan de straat Savile Row in Londen. Hier zaten de meest chique kledingwinkels van de stad. Als  de  klant speciaal aangemeten kleding wilde, werd de stof ‘to be spoken for’, oftewel 'aan de kant gelegd' tot deze perfect kon worden opgemeten bij de toekomstige eigenaar.  Pas als de klant helemaal tevreden was, ging de kledingmaker aan het werk.

Yourtripmytrip verzorgt op vakantiegebied ook zo'n maatpak voor je, maar dan voor de prijs van pak 'm beet Primark. Dat klinkt slim. Maar kan dat ook? Ja, dat kan!  Van wintersport tot roadtrip, van cruise tot huwelijksreis: Yourtripmytrip regelt het voor je. 
Door middel van jarenlange ervaring en plezier in het vak weet ik de beste, maar ook de  voordeligste deals te vinden. Bovendien  gaat mijn service vele malen verder dan alleen het boeken van vluchten of overnachtingen. De reiswereld kan immers ingewikkeld zijn; welke attracties moet je nu in die ene stad gezien hebben, hoe werkt een visum nou voor Amerika, en welke verzekering heb je nu echt nodig bij die huurauto? Yourtripmytrip helpt je op een slimme en persoonlijke manier bij elke stap en zorgt dat alles geregeld is, zodat je zonder zorgen heerlijk op vakantie kunt!  Ik - als echte VAKANTIEMAN - stop pas, als jij tevreden bent.

MIJN  PERSOONLIJKE & SLIMME GARANTIE

Yourtripmytrip is eigenlijk begonnen als een hobby: ik vind de beste en voordeligste vakantie zoeken - èn vinden - namelijk een uitdaging die ik elke keer opnieuw voor mijn eigen gezin aanga. De mooiste ervaring met de beste kwaliteit op zo'n voordelig mogelijke manier: dat is het oerhollandse motto waar ik ook jouw reis mee zal regelen. Mijn garantie is dat je sowieso geld zult besparen in samenwerking met Yourtripmytrip. En pas nadat je terug bent, bepaal je zelf hoeveel je de service waard vond. Jouw tevredenheid is voor mij het hoogst haalbare. Geen hoge makelaarspremie dus voor een 'middle of the road' of zelfs tegenvallend resultaat. Mijn  slimme garantie is  en blijft: je betaalt naar je eigen tevredenheid. En ben je niet tevreden? Dan betaal je gewoon niet! Slim toch?

SLIMME EN PERSOONLIJKE SERVICE 24/7 & 365 DAGEN PER JAAR!

Als je vakantie eenmaal geboekt is, vinden de meeste reisondernemingen het wel goed. Zo niet bij Yourtripmytrip. Mijn service strekt vanaf je allereerste telefoontje, totdat je weer voetjes op de grond hebt gezet in Nederland en zelfs nog daarna! Want ik vind dat je ook tijdens en na je vakantie de garantie moet hebben voor service en hulp in Nederland. Denk aan helpen met in- en uitchecken, nog snel even last minute tickets regelen voor die ene bezienswaardigheid waar je toch wel heen wilt, of in de telefoon klimmen als je ergens vertraging hebt. Of denk aan de afwikkeling achteraf van een claim van de reisverzekering bij schade. Zo is optimaal genieten van je reis het enige waar je energie in hoeft te steken. Slimme service dus voor jou!

VRAGEN STELLEN IS SLIM. EN PERSOONLIJK. EN STAAT VRIJ. ALTIJD!

Je kunt altijd vrijblijvend contact met me opnemen. Geen gedoe, geen kleine lettertjes. Ik ben je graag van dienst, ook en zelfs als je geen reis via mij boekt of geboekt hebt. Vraag het maar aan mijn relaties en klanten!

Voor meer uitgebreide vragen zoals het - vrijblijvend - opstellen van een slim reisschema is het handig om een afspraak te maken. Dit kan zowel bij mij op kantoor als bij je thuis; je zegt het maar.