THAILAND


THAILAND

Binnen het werelddeel Azië is Thailand een van de eerste landen geweest dat ontdekt is als interessante toeristische bestemming. Populair is het land nog steeds, en dat is ook niet vreemd.


Thailand is een groot land en biedt vele verschillende gezichten. Buiten het feit dat je meteen in een cultuurshock terecht komt als je eenmaal geland bent in (meestal) Bangkok, wen je langzaam maar zeker aan de dagelijkse gewoonte en cultuur van de Thai. In het Zuiden en op de eilanden vindt je prachtige stranden en ongeëvenaarde mogelijkheden om je de duikkunst eigen te maken. Mocht je een brevet nog op je bucket list hebben staan, this is the place to be!

In de binnenlanden en in het Noorden geeft Thailand zijn ware gezicht prijs in de vorm van een schier ondoordringbare jungle met een weelderige flora en fauna. Apen en olifanten zijn er - om maar twee voorbeelden te noemen - tijdens een bezoek nauwelijks te missen.

En om te eindigen waar het bezoek ook begon: Bangkok is natuurlijk een metropool die je gezien móet hebben. De stad heeft duidelijk ook zijn schaduwkanten, maar ook die zijn hier 'part of the deal'. 
PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?

Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.