FRANKRIJK & MONACO
FRANKRIJK & MONACO


Frankrijk dus.

La douce France.

Du vin, du pain, du paturain.

Leven als God in Frankrijk.

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Voor veel mensen vakantieland nummer één. Al meerdere tientallen jaren op een rij. Zelfs mensen die minder over Frankrijk te spreken zijn vinden het een prachtig land. 'Alleen jammer dat er Fransen wonen'. Tja, zo is er altijd iets.


Waar vriend en vijand het over eens zijn: het is een prachtig land. Van het prachtig plein in Arras en de invasiestranden van Normandië in het Noorden, tot de kastelen van de Loire, de machtige Alpen en de ruige Pyreneeën in het Zuiden: de Fransen hebben 'iets' meer variatie dan wij Nederlanders.


Frankrijk is ook een groot land. Een roadtrip die kriskras door het land heengaat wordt veel gedaan per fiets, (elke zomer door zo'n 150 coureurs bijvoorbeeld) maar raar genoeg zelden met de auto. En dat terwijl het land er zich zo uitstekend voor leent. Goede verbindingswegen, veel afwisseling, en, als het een beetje meezit, prachtig weer.  Vergeet uiteraard Parijs niet. En Lourdes. En de Jura. En......... En pik dan Monaco ook meteen mee.


Ik zou zeggen: 'waar wacht je op'. Pak de telefoon en mail,. app of bel me. Ik zet iets uitgekiends voor je in elkaar.  


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.