NEDERLAND
VAKANTIE IN NEDERLAND, KAN DAT?

Ja, dat kan!

Deze zomer?

Mocht je zin hebben om er tussenuit te gaan - ik neem aan dat je de binnenkant van het huis inmiddels ook wel kent ;) -, weet dan dat je ook voor binnenlandse trips bij mij terecht kunt. Of het nou gaat om een weekendje Scheveningen, een week in een bungalow of huisje, of een mooie rondreis door ons eigen land - een road trip 'Neerlandais'- ik kan altijd scherpe tarieven vinden en krijgen en ken alle leuke bekende en onbekende plekjes van ons mooie Nederland.

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een rondreis per eigen auto langs de mooiste kastelen van ons land? Velen kennen het Muiderslot en Loevestein, maar Nederland heeft nog veel meer 'kasteelmoois' te bieden!GRONINGEN?

Of wat dacht je van een trip naar het 'bijna buitenland' in Groningen met verblijf in een traditionele maar goede accommodatie met een echte bedstee midden in een oude vesting?


ANDERE IDEEËN OF WENSEN?

Neem ff contact met me op en dan ben ik ervan overtuigd dat ik iets kan vinden wat past bij jullie wensen, eisen en budget. Elke provincie heeft mooie dingen te bieden en ook op het gebied van activiteiten heeft Nederland een groot aanbod. Bel, mail of app dus gerust!