HOE PERSOONLIJK & SLIM WERKT HET PRECIES?

        Een uitleg in 6 en in 10 slimme stappenZes eenvoudige en slimme stappen

Je investeert eerst wat tijd in een persoonlijk gesprek met de VAKANTIEMAN (1). Aan de hand van jouw wensen en eisen doe ik je vliegticketvoorstellen (vaak ook superslimme optietickets met mogelijkheid tot kosteloos annuleren!!) (2). De reisplanning wordt gemaakt, met je afgestemd en aangepast waar dat door jou gewenst wordt (3). Vervolgens regel ik aanvullende zaken voor je naar jouw eigen wensen. denk hierbij eventueel aan vervoer, accommodatie, excursies, sporttickets of evenementen (4). Dan komt waar het allemaal om te doen is: je gaat heerlijk op vakantie (5). Na terugkeer evalueer je de vakantie en gun je mij een bepaald bedrag als je dat van toepassing vindt (6). Zie ook 'mijn garantie'.

Een iets uitgebreidere uitleg in 10 slimme stappen:

STAP 1: PERSOONLIJK(E) GESPREK(KEN)  

Één of meerdere - kosteloze - gesprekken met de VAKANTIEMAN om je interesses, wensen en eisen in kaart te brengen. Je komt dan naar mijn kantoor in 't Brabantse Heesch (bij Oss, tussen Den Bosch en Nijmegen) op een tijdstip dat jou past. Dit kan zowel overdag als 's avonds, en zowel door de week als in het weekend, zelfs op zondag!  Handig en slim!

STAP 2: SLIMME REISVOORSTELLEN

Ik doe voorstellen voor (meestal) de vliegverbinding. Rekening houdend met jouw wensen, budget en voorkeuren stel ik de slimste verbindingen voor. Indien akkoord boek ik deze voor je en schiet ik deze voor door ze te betalen aan de airline/ticketbroker. Tenminste, bij 'gewone' tickets. Vaak kan ik ook superslimme optietickets aanbieden; je weet dan zeker dat je voor de aangeboden prijs een ticket hebt, maar je hoeft pas definitief te beslissen of je van de optie gebruik maakt ca. 4 weken voor vertrek. En dan betaal je ook pas! Tot dat moment kun je kosteloos van de optie af, bijvoorbeeld omdat je persoonlijke omstandigheden veranderd zijn, maar ook als er betere en/of goedkopere tickets beschikbaar komen...! Vanaf het beslismoment liggen de tickets vast en zijn ze in de meeste gevallen ook niet meer kosteloos te annuleren of wijzigen. Je krijgt van mij de tickets en vervolgens betaal je mij. Géén risico dus voor jou!

STAP 3: SLIM REISSCHEMA OPSTELLEN

Aan de hand van de tickets weten we begin- en eindpunt van de reis en de data. Daarop gebaseerd maak ik een slim reisschema met een voorgestelde route. Dit is in feite je hele reis op een A4-tje. Hierop vind je o.a. de routes per dag, hoe lang deze zijn in mijlen, kilometers en rijtijd alsmede diverse andere details. Ook de belangrijkste bezienswaardigheden van elke dag vind je hierop terug. Hoe handig en slim is dat?
STAP 4: REISSCHEMA GOEDKEUREN & UITBREIDEN

Na verwerking van je opmerkingen gaan we - indien gewenst - verder met het vastleggen van huurauto/camper en eventueel ook accommodaties. Per accommodatie zie je faciliteiten als ontbijt ja/nee, zwembad ja/nee en Wifi ja/nee. Ook vind je er de onafhankelijke Tripadvisor rating van elk hotel en uiteraard een link naar de hotelwebsite. Ook eventuele extra's als excursies, sportwedstrijden of entreetickets worden nu ingevuld. Het bedrag voor elke individuele boeking is ook zichtbaar. Deze bedragen zijn na goedkeuring door jou al door mij vooruitbetaald en de boekingen zijn dus gemaakt. Slim en zeker dus!


STAP 5: SLIMME BETALING

Het bedrag voor elke individuele boeking is ook zichtbaar. Zoals gezegd: deze boekingen zijn gemaakt en de bedragen zijn al door mij vooruitbetaald. Ik zal op mijn beurt jou dan verzoeken om mij te betalen. Fijn is dat je bijna altijd zowel de eventuele huurauto als de accommodaties nog tot voor enkele dagen voor vertrek kosteloos kunt annuleren. Hierdoor loop je dus weinig tot geen financieel risico! Wel zo slim!

STAP 6: REISPAPIEREN & - PROGRAMMA

Circa 10 tot 7 dagen voor vertrek ontvang je van mij een complete set in PDF format van alle benodigde boekingsformulieren, tickets, vouchers en entreetickets. Deze kun je uiteraard printen en meenemen, maar ook downloaden op telefoon en/of tablet.  
Ook circa 10 tot 14 dagen voor vertrek ontvang je van mij een compleet reisprogramma in PDF format met alle mogelijke informatie voor onderweg alsmede een mooie en goed ingebonden gedrukte versie; handig vooraf, onmisbaar onderweg en een prachtig naslagwerk achteraf. Gratis!  Hierin vind je per dag een beschrijving van de route inclusief routekaartje, details van bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt en de nodige praktische tips. (openingstijden, entreeprijs e.d.). Dit programma is zo uitgebreid dat het voor een reis van ongeveer 3 weken vaak uit meer dan 150 pagina's beslaat!STAP 7: VAKANTIE

Bewapend met het op maat gemaakte reisprogramma gaan jullie op pad. Jullie volgen dit voor 0%, voor 100% of voor welk percentage dan ook; dat bepaal je helemaal zelf, het is tenslotte jouw vakantie en je mag doen wat je wilt. En uiteraard ook laten wat je wilt! 

STAP 8: REISWAARDERINGSFORMULIER

Als je terug bent van vakantie ontvang je van mij na ongeveer een week een reiswaarderingsformulier. Hierin kun je per onderdeel een waardering geven en uiteraard ook een totale beoordeling van je vakantie. Ook suggesties en op- of aanmerkingen zijn hierin méér dan welkom. 

STAP 9: GUNBEDRAG

Op het reiswaarderingsformulier heb je tevens de mogelijkheid om mij een bepaald bedrag te gunnen. Of je mij iets gunt - en zo ja hoeveel - is geheel en al ter jouw discretie.  Wat je ook invult, ik ben er altijd tevreden mee! Het is namelijk mijn vaste overtuiging dat je achteraf pas echt kunt beoordelen wat mijn service en advies waard zijn geweest. Mooie verhalen vertellen kan iedereen. Maar kloppen ze ook? 

STAP 10: EVALUATIEGESPREK

Ik ben een groot voorstander van een evaluatiegesprek. Hierin kunnen we alles bespreken en heb je tevens de gelegenheid een en ander toe te lichten. Maar uiteraard alleen als je dit zelf ook wilt. Zoals ook bij de kennismaking kan dit bij mij op kantoor in Heesch op een tijdstip dat jou past. Dit kan zowel overdag als 's avonds, en zowel door de week als in het weekend, zelfs op zondag!