PORTUGAL: ALGARVE


PERFECTE (P) REIS:

9 DAGEN RELAXEN AAN DE ALGARVE IN SEPTEMBER. Incl. vlucht vanaf Eindhoven, auto met alle verzekeringen en hotel met balkon én zeezicht in Ribeira da Gafa (45minuten vanaf de luchthaven in Faro). va €339pp

8 DAGEN RELAXEN AAN DE ALGARVE IN FEBRUARI. Incl. vlucht vanaf Eindhoven, auto met alle verzekeringen en *** hotel AAN ZEE met ONTBIJTBUFFET in Albufeira. va €209pp

* Retourvlucht naar Faro vanaf Eindhoven
* huurauto inclusief alle benodigde verzekeringen

* 8 nachten in bijvoorbeeld Quartas Com Boas Vistas (Ribeira de Gafa) bij vertrekdata in 2017

* 7 nachten in Auramar Beach Resort (Albufeira) incl. ontbijtbuffet, bij vertrek in februari
* routeplanning op maat voor u gemaakt conform uw wensen door Yourtripmytrip.nl

Vertrek mogelijk op diverse data. Bel me!

VOORBEELDROUTE
Vanuit het hotel zijn de bekende plaaten aan de Algarve prima met uw eigen huurauto te bereiken. Albufeira, Faro, Loule en Vilamoura liggen allen aan uw voeten.  Maar ook enkele bekende Spaanse bestemmingen zijn eenvoudig te bereiken: bijvoorbeeld Huelva (50min) en het prachtige Sevilla (90min).

OVERNACHTEN SEPTEMBER
In het zeer goed aangeschreven Quartas Com Boas Vistas, inderdaad, de overnachtingsplaats met het mooie uitzicht is de letterlijke vertaling, is het goed toeven. U hebt een tweepersoonskamer met eigen badkamer en eigen balkon. Het balkon kijkt aan één zijde uit op de Middellandse Zee!

Uiteraard is er gratis wifi, en bovendien kunt u gebruik maken van de gezamenlijke keuken als u dat wilt.

OVERNACHTEN FEBRUARI
Hotel Auramar Beach Resort ligt nèt niet in zee. Maar wel er direct aan. Vanuit het hotel loopt u direct de zee in. Gaat u net voor de zee linksaf, dan ziet en betreedt u de wilde rotskust waardoor de Algarve zo mooi is. Slaat u rechtsaf, dan loopt u het zachte zand in waardoor de Algarve zo populair is. Echt 'the best of both worlds'!

Mail of bel voor meer informatie!
06 1296 1032 of a3@yourtripmytrip.nl