ESTLAND, LETLAND & LITOUWEN


ESTLAND, LETLAND & 

LITOUWEN

De drie Baltische staten worden steeds populairder. Ga er dus heen nu het nog rustig is. Over tien jaar kun je hier over de koppen lopen en zijn de de prijzen vertienvoudigd. Gaan!


Het is altijd lastig om te onthouden welk land nu waar ligt. Daar is een eenvoudig ezelsbruggetje voor. Van Noord naar Zuid liggen ze gewoon weg op alfabetische volgorde. Dus: Estland-Letland-Litouwen. 


Volgend probleem is dan meestal: welke hoofdstad hoort nu bij wel land? Hier is het ezelsbruggetje - ook van Noord naar Zuid - het Engelse woord 'TRaVel': Tallin-Riga-Vilnius. Zo, nu vergeet je het nooit meer en maak je indruk bij vrienden en familie. 'Hoe je dat weet'  vragen ze dan meestal. Nou, van Yourtripmytrip natuurlijk!

De meeste mensen kiezen voor een bezoek aan deze noordelijke landen in het jaargetijde van het goede weer: de zomer. Maar denk ook eens aan de winter, of meer specifiek: de kerstperiode. Het is niet zo, maar het lijkt wel of het concept 'kerstmarkt' hier is uitgevonden. Alledrie de hoofdsteden maar ook vele andere plaatsen zijn in deze tijd helemaal in kerstsferen. Weer eens wat anders dan Keulen of Londen en zonder meer een bijzondere belevenis!d


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.