SPORT & EVENTS TIJDENS VAKANTIE NAAR EEN SPORTWEDSTRIJD?

Leuk!  Alleen de beleving al van het publiek maakt het tot een bijzondere gebeurtenis.Stel je bent op vakantie in de VS en je wilt een keer een echte baseballwedstrijd bijwonen. Of basketbal, ijshockey of American footbal. De VAKANTIEMAN Yourtripmytrip regelt het!


NAAR EEN SPORTWEDSTRIJD EN ER EEN KLEINE VAKANTIE VAN MAKEN?
Goed idee! Stel je wilt een keer gaan kijken naar je favoriete Engelse voetbalclub. Yourtripmytrip regelt de kaartjes, de reis en de overnachtingen. Snel, betrouwbaar en voordelig. En als je dan toch in Engeland bent, waarom zou je er dan niet meteen een gezellig weekend van maken. Er is genoeg te doen en Yourtripmytrip heeft tips te over!


TIJDENS VAKANTIE NAAR EEN CONCERT OF MUSICAL?
Why not? Want als je bijvoorbeeld toevallig net in Wenen op vakantie bent als je favoriete zanger daar optreedt, waarom zou je dan niet gaan? Yourtripmytrip regelt het!


NAAR EEN CONCERT OF MUSICAL EN ER EEN KLEINE VAKANTIE VAN MAKEN?

Zeker! Want waarom zou je het aangename niet met het nog aangenamere kunnen verenigen? Want als James Blunt in Amsterdam is uitverkocht en je wilt hem toch graag zien optreden, waarom ga je dan niet naar Wales, Engeland of Schotland. Om maar een paar voorbeelden te noemen. Yourtripmytrip maakt er een mooi programma van en zo zie je ook nog eens de leukste dorpjes van Engeland, de imposantste kastelen van Wales én het concert dat je altijd al wilde beleven. Doen!


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie en slimme reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.