NEDERLAND WERELDREIS
EEN WERELDREIS IN NEDERLAND, KAN DAT?

Ja, dat kan!

In elk jaargetijde!

Mocht je zin hebben om er tussenuit te gaan - ik neem aan dat je de binnenkant van het huis inmiddels ook wel kent ;) -, weet dan dat je ook voor binnenlandse trips bij mij terecht kunt. Of het nou gaat om een weekendje Scheveningen, een week in een bungalow of huisje, of een mooie rondreis door ons eigen land - een road trip 'Neerlandais'- ik kan altijd scherpe tarieven vinden en krijgen en ken alle leuke bekende en onbekende plekjes van ons mooie Nederland.

Wat dachten jullie bijvoorbeeld van een rondreis per eigen auto door de hele wereld. Je ziet achtereenvolgens: 

* CALIFORNIË

* ENGELAND

* SIBERIË

* NAPELS

* ZURICH

* AMERICA

Laat Yourtripmytrip deze - of een andere reis want er zijn nog veel meer wereldreizen in eigen land mogelijk - trip regelen en je verblijft naar keus op leuke campings, schattige B&B's of comfortabele hotels. Slim toch?

Nederlandse plaatsnamen

Ons land kent veel plaatsnamen. Sommige zijn apart, andere zelfs leuk of misschien ronduit raar. Wat te denken van plaatsnamen die allemaal verwijzen naar een nummer? Bestaat echt. Kijk maar hiernaast. De top 10 van Nederland zie je hiernaast: ècht bestaande plaatsnamen! 

Nederland Winterreis

Gek genoeg is deze winterreis ook in elk ander jaargetijde te maken. Toch reis je dan ook langs ijskoude, sneeuwwitte en slee-aangename plaatsen als KOUDekerke, WITtelte en SLEEn. Leuk!

Maar alle gekheid op een stokje: Yourtripmytrip kan dus altijd een leuke reis samenstellen. Langs geijkte punten, of juist minder geijkte; 't is maar net wat je wilt!  


Nederland Zomerreis

Of je nu reist tijdens een hittegolf zoals we die hadden in 2020 (warmer dan 40 graden!) of tijdens de strenge februarimaand van 2021 (kouder dan -20!), je kunt altijd plezier maken in warme plaatsen als WARM of WARMond, uitgesproken hete plekken als HEETen en HEETveld of in de zon gaan liggen in ZONnemaire of STRAND. Heerlijk toch. 

Maar alle gekheid op een stokje: Yourtripmytrip kan dus altijd een leuke reis samenstellen. Langs geijkte punten, of juist minder geijkte; 't is maar net wat je wilt!


ANDERE IDEEËN OF WENSEN?

Neem ff contact met me op en dan ben ik ervan overtuigd dat ik iets kan vinden wat past bij jullie wensen, eisen en budget. Elke provincie heeft mooie dingen te bieden en ook op het gebied van activiteiten heeft Nederland een groot aanbod. Bel, mail of app dus gerust!