ALGEMENE INFORMATIE AZIË EN OCEANIË

AZIË

Zoals op het groene deel van de wereldkaart hierboven te zien is, beslaat Azië een zeer fors deel van de landoppervlakte op onze planeet. Sterker nog: Azië is het grootste werelddeel dat we kennen, met een aandeel van 29,4% van het oppervlak. Ook qua bevolking is Azië veruit het grootst en zelfs groter dan alle andere werelddelen bij elkaar; er wonen - ondanks de grote uitgestrekte lege vlakten van o.a. Rusland, Mongolië en China, 4 miljard mensen. Dit is nagenoeg 70% van alle mensen ter wereld. Niet gek als je bedenkt dat alleen China en India tezamen al meer dan 2,7 miljard mensen herbergen. Veel landen in Azië zijn toeristisch interessant, sommige daarvan zijn redelijk bekend en worden ook drukbezocht door toeristen, andere daarentegen zijn nog nauwelijks ontdekt. 

Yourtripmytrip kan je zeker helpen als je denkt aan reizen naar:

* Cambodja
* China
* Filipijnen
* Georgië
* India
* Indonesië
* Israel
* Japan
* Jordanië
* Malediven
* Maleisië
* Mongolië
* Myanmar
* Nepal
* Qatar
* Rusland
* Saoedi-Arabië
* Singapore
* Sri Lanka
* Thailand
* Turkije
* Verenigde Arabische  Emiraten (o.a. Dubai)
* Vietnam
* Zuid Korea

Landen waarmee Yourtripmytrip je misschien kan helpen zijn: Armenië, Bahrain, Bangladesh, Bhutan, Brunei, Kazachstan, Kirgizië, Koeweit, Laos, Oezbekistan, Tadzjikistan en Turkmenistan.

MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.OCEANIË

Blauw ingekleurd op De kaart bovenaan deze pagina valt al snel op dat de landoppervlakte van Oceanië - op zijn zachtst gezegd - iets kleiner is dan Azië. Oceanië is zelfs het kleinste werelddeel dat we kennen. Ook qua inwoners gaat dit op; er leven  'slechts'  70 miljoen mensen. De bekendste landen, en ook toeristisch het meest bezocht, zijn vanzelfsprekend Australië en Nieuw-Zeeland.  Verder bestaat dit werelddeel uit zeer veel eilanden en eilandengroepen tussen de Grote Oceaan en de Indische Oceaan. 

Met zowel Australië als Nieuw-Zeeland is Yourtripmytrip bekend, dus daar ben ik je graag mee van dienst. Met betrekking tot alle andere gebieden zullen we dat samen van geval tot geval moeten bekijken.  


PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?
Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie en slimme reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.

Sfeerimpressie

Bekijk onderstaande foto's en lees over ervaringen van andere Azië & Oceanië-gangers met Yourtripmytrip: