INDONESIE


 INDONESIE

Voor veel Nederlanders is Indonesië de eerste kennismaking met het Verre Oosten. Helaas ben je dan wel meteen verwend....


Want Indonesië is niet zomaar een land, nee het is een land met een ongekend grote natuurlijke variiatie. De tropische wouden, de uitgestrekte rijstvelden en de prachtige stranden spreken tot ieders verbeelding. Koppel dat aan de cultuur die in de vorm van tempels en tempelcomplexen overal aanwezig is, en de verklaring is daar. 


De talloze eilanden her- en verbergen vaak de mooiste stranden. Soms heel uitgestrekt en verlaten, soms heel klein en pittoresk. Maar altijd mooi. Uiteraard mag ook Jakarta in geen enkel programma ontbreken. Zowle Java als Bali worden ook steeds meer ontdekt door de toerist die niet uit Nederland komt. De kans om op Bali bijvoorbeeld een Brit of een Amerikaan tegen het lijf te lopen wordt almaar groter. Wil je dus nog redelijk ongerept genieten, wacht dan niet te lang!PERSOONLIJK & SLIM MEER WETEN?

Neem contact op met Yourtripmytrip en bespreek de mogelijkheden. Ik stel graag een mooie reis op maat voor je samen! Allerscherpste prijs, beste service & compleet geregeld.